Kako sodelujemo z našimi partnerji?

Kako sodelujemo z našimi partnerji?

Vsak, ki želi v svojem poslu izstopati in biti drugačen, se mora posvetiti tudi delu vsebinskega marketinga. Ta del marketinga je izredno pomemben predvsem zato, ker je dobra zgodba ključnega pomena pri uspešni prodaji.

Veliko podjetnikov nima časa ali ustreznega znanja, da bi se poleg tekočih poslov posvetil tudi temu pomembnemu delu. Tukaj nastopi naša spletna agencija Pisanje besedil. »Outsourcing« vodenja vsebinskega dela marketinga je nekaj, kar je s strani vsakega podjetja zelo zaželeno. Gre namreč za partnerski odnos posameznega podjetja s spletno agencijo, ki v popolnosti prevzame vodenje vsebinskega dela marketinga.

Person Using Laptop Computer

Kaj pa to za podjetje pomeni in kakšne prednosti prinaša takšna oblika sodelovanja?

Ker s svojimi strankami želimo vzpostaviti dolgoročen in kvaliteten odnos se popolnoma posvetimo in raziščemo trg na katerem prodajajo. Skušamo najti njihove konkurenčne prednosti na podlagi katerih oblikujemo kakovostno zasnovana besedila, ki temeljijo na dobri zgodbi. Besedila, ki jih nudimo so lahko redne blog objave (ki so odličen instrument za dosego večjega števila kupcev – bralcev), opisi izdelkov na novi spletni strani ali pa preoblikovana besedila (ki bodo še bolje prodajala) na obstoječi spletni strani.

Person Using Black And White Smartphone and Holding Blue Card

Naša želja je zgraditi zaupanja vreden odnos, ki bo temeljil na obojestranskem uspehu. Svojim strankam smo vedno na voljo preko telefona ali maila in se z njimi vedno posvetujemo o tem, kakšne so njihove želje. Predno napišemo samo besedilo se tudi postavimo v vlogo kupca in skušamo razumeti njegov pogled na produkte, ki jih podjetje (stranka) prodaja. Na podlagi dolgoletnih izkušenj pri pisanju besedil smo ugotoviti, da je takšna strategija dela najbolj učinkovita.

Preden napišemo besedilo od stranke pričakujemo osnovne podatke njihovega podjetja, opis o tem kaj počnejo in kakšni so njihovi cilji. Vse ostale komponente dela vsebinskega marketinga prevzamemo mi. Stranke se le odločijo, kako dolga besedila želijo in v kakšnem časovnem obdobju naj bodo ta razporejena. Na željo stranke naša ekipa pripravi tudi slikovno gradivo in besedila vnese v spletno stran ali pa jih pošlje v Word dokumentu.

Deli to objavo