FAQs

Pogosto zastavljena vprašanja

Čas je denar. Pisanje vsebine, ki vam bo pri prodaji prinesla korist, terja veliko časa in premisleka. Zato smo tu mi, da vam tega prihranimo ter vam ponudimo kvalitetne storitve in dolgoročno sodelovanje po ugodnih cenah.

Ker se poglobimo v iskanje primernih tem, ki bodo bralcem ponudile največ. Pisanju se popolnoma posvetimo kar omogoča vam, da se osredotočite na druge pomembne dejavnike pri vodenju posla.

Glavne prednosti so hitra dostava s kakovostno vsebino, profesionalnost in upoštevanje vaših želja ter potreb, učinkovita SEO optimizacija, analiza rezultatov uspešnosti ter znanje s področja digitalnega marketinga in trendov, ki jih ta ponuja.

Predno se lotimo pisanja, naredimo skrbno analizo o vašem podjetju, tem kar prodajate ali ponujate, ter skušamo to čim bolje vključiti v besedila.  Izhajamo iz izkušenj in poznavanja želj strank ter kupcev in tako z vsebino prvenstveno zadovoljimo predvsem njihovim potrebam in željam.

Besedila skušamo dostaviti v čim krajšem času. Po oddaji naročila vas najkasneje naslednji dan kontaktiramo, da izrazite svoje želje katere bomo med pisanjem upoštevali. Dogovorimo se tudi o želenem času oddaje besedila (predvidoma od 1-3 dni p dogovoru, odvisno od obsega).