Osnovni mesečni
Facebook paket

Osnovni mesečni
Facebook paket

  • priprava učinkovitih facebook objav (10 objav) za en mesec.

Opis

MESEČNA NAROČNINA NA PISANJE FACEBOOK OBJAV

Paket vključuje:

  • priprava učinkovitih facebook objav (10 objav) za en mesec.

Če želite, da je vaša facebook stran ažurna in da se na njej najdejo vse potrebne informacije, ki bi potencialne stranke uspele zanimati, morate poskrbeti za to, da so objave na njej redne. To pa vzame veliko časa, saj je skrbna izbira besed pri pisanju objav ključnega pomena za privabljanje čim večjega števila bralcev. Naša ekipa se bo osredotočila na vašo facebook stran in pripravila na mesec deset kvalitetnih objav, ki bodo privabile veliko število bralcev in klikov.

Objave bodo segmentirane na določeno ciljno publiko, ki jo bomo določili glede na vaše zahteve ali glede na lastno presojo. Tako bomo dosegli, da bodo te videli predvsem tisti (delitev glede na sploh, območje, starost…) za katere menimo, da bi jih objave uspele zanimati in da bodo nanje tudi kliknili.

Za deset objav mesečno smo se odločili, ker preveliko število objav velikokrat doseže ravno obratni učinek, saj se sledilci naveličajo prepogostih objav na svojem zidu in se odjavijo od novic vaše facebook strani. Agresivno facebook oglaševanje potencialne stranke hitro odžene zato je potrebno, da na svojem facebooku ne objavljate le reklamnih oglasov, ampak tudi zanimive vsebine, ki stranke poučujejo in jim podajajo koristna dejstva. Poskrbeli bomo, da bodo bralci dobili vse potrebne informacije o vas in vaših produktih ali storitvah, ter hkrati podali tudi druge informacije, ki bodo bralce pritegnile.