Osnovni letni
Facebook paket

Osnovni letni
Facebook paket

  • letna priprava učinkovitih facebook objav (10 objav mesečno) skozi celo leto.

Opis

LETNA NAROČNINA NA PISANJE FACEBOOK OBJAV

Paket vključuje:

  • letno pripravo učinkovitih facebook objav (10 objav mesečno) skozi celo leto.

Priprava vsebin za facebook v celem letu vam omogoča, da natančno oblikujete in planirate misli, ki jih nameravate podati ljudem, ki vam na facebooku sledijo.  Pomagali vam bomo, da kar se da učinkovito izkoristite marketinške prednosti, ki jih ponuja facebook in z izbiro pravih besed privabili večje število obiskovalcev na vašo facebook stran ter posledično tudi na vašo spletno stran.

Z desetimi objavami vsak mesec za obdobje enega leta si bomo prizadevali, da izpolnimo zastavljene cilje ob začetku obdobja ter da dosežemo željeno promocijo izdelka oziroma storitve, ki jo ponujate. Potencialne stranke bomo posredno (preko zanimiv vsebin) skušali spodbuditi k nakupu ter k temu, da redno spremljajo vašo facebook stran.

Objave bodo lansirane v enakomernih časovnih intervalih kar pomeni, da za uporabnike facebooka ne bodo ne prepogoste in ne preredke. Optimalno število objav, ki so ciljane na tiste bralce, katere bi resnično uspele zanimati, so ključ do uspešnega facebook oglaševanje. Glavni element je tudi vsebina, ki mora biti berljiva, poučna in že skozi naslov pretegniti potencialnega kupca.