Mesečno vodenje bloga (2 članka)

Mesečno vodenje bloga (2 članka)

  • 2 objavi v mesecu
  • SEO optimizacija
  • skupaj določimo strategijo in koledar objav
  • kreativna vsebina, privlačna za bralce
  • možnost objave v Wordpressu

Kategorija:

Opis

MESEČNO VODENJE BLOGA (2 OBJAVI) TER MOŽNOST OBJAVE V WORDPRESSU

Ker je branje blog objav med ljudmi vedno bolj priljubljeno, je v sodobnih časih nepogrešljiv način oglaševanja preko spleta. Nudimo vam dvakratne objave v toku enega meseca, ki niso le privlačne za bralce, ampak so hkrati tudi SEO optimizirane. To pomeni, da so uvrščene kar se da visoko v spletnem brskalniku in jih potencialni kupci lažje in hitreje najdejo, kliknejo na njih in se informirajo o vaših izdelkih in storitvah.

Vsebinsko bogati mesečni objavi bosta torej optimizirani tako, da boste bolj vidni vašim potencialnih strankam. Vsebina objav je ključnega pomena, zato reklamne objave niso preveč zaželene, saj bralce prej odbijejo kot obratno. Stranke so naveličane suhoparnih reklamnih besedil, saj za njih velikokrat zadostujejo le osnovne informacije o produktu. Namesto tega se je bolje osredotočiti na pisanje privlačnejših vsebin kot so na primer nasveti ali pa dejstva, od katerih bodo imeli bralci po tem, ko jih preberejo določeno korist.

Oblikovanje vsebin mora biti očem privlačno in hkrati bralcu prijazno, saj tudi to vpliva na dejstvo, ali bo bralec celotno vsebino prebral ali jo bo le preletel. Vse zgoraj omenjeno prepustite nam in prodajni rezultati se bodo očitno izboljšali.