Letno vodenje bloga (24 člankov)

Letno vodenje bloga (24 člankov)

  • 24 objav letno
  • SEO optimizacija
  • skupaj določimo strategijo in koledar objav
  • kreativna vsebina, privlačna za bralce
  • možnost objave v Wordpressu

Kategorija:

Opis

LETNO VODENJE BLOGA. DVE OBJAVI NA MESEC IN MOŽNOST OBJAVE V WORDPRESSU

Ste podjetnik in se zavedate, da so blogi skoraj da že nuja tudi v poslovnem svetu ter da močno povečajo uspeh vaše prodaje? Če ne veste kako bi se ga lotili ali pa za pisanje člankov nimate časa, te prepustite nam.

Z našo kreativnostjo in pisanjem zanimivih vsebin bomo skušali kar se da povečati obisk na vaši spletni strani. Poskrbeli bomo, da bo že sam naslov blog objave naredil na bralce odličen vtis ter da bo vsebina poučna in bo podala bralcu vse potrebne ter hkrati tudi zanimive informacije. Z letnim vodenjem bloga bomo začeli z oblikovanjem strategije in načrta. Tako bomo lažje oblikovali tisto, kar želimo bralcem podati in jim skozi objave tudi sporočiti. Oblikovanje vizije nam bo pomagalo, da se bomo držali zastavljene poti in tako dosegli rezultate, ki bodo zadovoljili vas in posledično tudi nas.

Poleg skrbno izbrane in dodelane vsebine bodo naše objave na blogu tudi SEO optimizirane, kar prinese še dodaten plus pri izboljševanju vaših prodajnih rezultatov. To pomeni, da vas bodo potencialni kupci prej našli, saj boste preko spletnega brskalnika lažje dostopni.