Letna naročnina na E-novičke

Letna naročnina na E-novičke

  • izboljšanje prodajnih rezultatov
  • vsak mesec zanimive e-novice
  • cena vključuje letno naročnino

Za ogled cen se prijavite

Opis

Izdajanje e-novic in e-mesečnikov ima veliko prednosti. Oblikovanja e-novice se je potrebno lotiti premišljeno saj ne želimo, da naše potencialne stranke to ob prejemu spregledajo ali pa ga zavržejo.

Mnogo uporabnikov ima namreč do tovrstne e-pošte zelo negativen odnos. Predvsem do tistih e-mailov, ki že na prvi pogled nakazujejo na to, da v njih bralec najde le reklamne oglase in nič drugega, kar bi v njegovih očeh zanj lahko koristilo. Da se izognemo tovrstnim problemom, je pomembno da dobro premislimo, kakšne so želje strank in kaj je tisto, kar bi jih uspelo zanimati. Neetično izkoriščanje e-pošte žal lahko prinese več škode kot koristi. Statistike namreč kažejo, da nezaželena elektronska sporočila predstavljajo kar 65% vseh spletnih sporočil.

E-novice s kvalitetno vsebino lahko prinesejo dobre prodajne rezultate, če se držimo ideje, da v prvi vrsti skušamo zadovoljiti naslovnike. Z rednim izdajanjem kvalitetnih e-novic, ki ne vsebujejo le reklamne vsebine, lahko vzpostavimo pristne medsebojne in trajne odnose s potencialnimi in obstoječimi strankami.