E-novičke – 3 teme (3*100 besed)

E-novičke – 3 teme (3*100 besed)

  • po vaši želji oblikovane e-novice
  • vsebina, ki pritegne bralca
  • cena vključuje tri e-novice (vsaka 100 besed)

Za ogled cen se prijavite

Opis

E-NOVIČKE, 3 TEME (3*100 BESED)

E-novice so eno izmed najbolj učinkovitih orodji digitalnega marketinga. Glede na to, da se širijo preko spleta, so stroški veliko nižji od novic in reklamnih oglasov, ki jih pošiljamo po klasični pošti. Ker pri teh ne govorimo o časovnih izgubah ter o drugih težavah, ki so pri pošiljanju e-novic prikrajšane, je tovrstni način obveščanja veliko bolj ekonomičen.

Privlačna vsebina, dobra pozicija obrazca za prijavo na e-novice na vaši spletni strani, dobro oblikovana podoba in skrbno izbrane besede so tisti dejavniki, ki vam bodo s pomočjo e-novic prinesli veliko število uporabnikov.

Predno se odločite za oblikovanje e-novic, dobro premislite, kaj bi prejemnike o vas in vaših storitvah ali produktih uspelo zanimati. Ali so to novice o vaši aktualni ali prihodnji ponudbi, novice o ugodnostih, ki jih ponujate, nasveti za uporabo vaših izdelkov, obvestila o dogodkih itd… Karkoli d naštetega bo ibrana tema, pri pisanju bodite pozorni na to, da bo napisana na čim bolj privlačen način. Dobro se osredotočite na naslov, saj je v večini primerov ta tisti, ki odloča o tem ali bo stranka novico sploh prebrala ali ne. E-novice so tako zelo učinkovito orodje pri personaliziranem komuniciranju z vašimi strankami in pri pri gradnji dolgoročnih odnosov z njimi.